Ανακοίνωση

Η «Νέα Σπορά» ανακοινώνει ότι από αύριο (5/12/2013) θα συνεχίσει τη δημοσίευση και ολοκλήρωση της σειράς των άρθρων με το γενικό τίτλο «Τα λάθη τακτικής της ηγεσίας του Κόμματος κατά την περίοδο των εκλογών του Μάη και Ιούνη (2012).

Τα άρθρα αυτά είχαν αρχίσει να γράφονται περί το τέλος του Οχτώβρη του 2012 και ολοκληρώθηκαν κοντά στο τέλος του 2012. Επιθυμούσαμε να έχουμε μιαν απόσταση ασφαλείας από τις εκλογές του Μάη και Ιούνη του ‘12. Και εμείς θέλαμε να κατασταλάξουμε στα συμπεράσματά μας και να στοιχειοθετήσουμε την επιχειρηματολογία μας και οι αναγνώστες μας να αντιμετωπίσουν τα άρθρα μας με την ανάλογη ψύχραιμη ματιά.

Το πρώτο μέρος αναρτήθηκε στις 7/2/2013. Έκτοτε δημοσιεύτηκαν πέντε μέρη. Η δημοσίευση ολόκληρης της σειράς δεν πραγματοποιήθηκε, γιατί, την ίδια περίοδο, εξελισσόταν ο προσυνεδριακός διάλογος, που καταπιανόταν με θέματα σχετικά με αυτά που αναφερόμασταν και εμείς στην αρθρογραφία μας.

Αποφασίσαμε τη διακοπή της δημοσίευσης της σειράς, για προφανείς λόγους, και τη συνέχεια της δημοσίευσης για μετά την πραγματοποίηση του Συνεδρίου του Κόμματος. Μετά το Συνέδριο επιφυλαχτήκαμε για τη συνέχειά τους.

Οι αναγνώστες μας, όμως, μας υπενθύμισαν την ανάγκη της δημοσίευσής τους. Και από την πλευρά μας το αποφασίσαμε. Θα συνεχίσουμε με το έκτο μέρος, το οποίο αποτελείται από τέσσερα μέρη. Ξεκινάμε με το πρώτο μέρος. Τα πρώτα πέντε μέρη οι αναγνώστες μας θα τα βρουν στη στήλη «Αφιερώματα».   

Τα άρθρα δημοσιεύονται όπως ακριβώς πρωτογράφηκαν. Η μόνη συμπλήρωση που έγινε αφορά στα οικονομικά στοιχεία που αντλήθηκαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχετικά με την παγκόσμια κατάταξη των οικονομιών των χωρών σε συνάρτηση με την ελληνική οικονομία.

COMMENTS