Ανακοίνωση

Μερικά sites, που αναπαράγουν την πολιτική του Κόμματος και μιλάνε στο όνομά του, έστησαν και αναπαρήγαγαν μια βρώμικη προβοκάτσια σε βάρος της «Νέας Σποράς».

Τους αποκαλύψαμε πάρα πολύ συγκεκριμένα.

Από τον κατασκευασμένο λογαριασμό στο Facebook στο όνομα του Δημήτρη Κουτσούμπα αφαίρεσαν όλες τις αναρτήσεις που υπήρχαν και άφησαν μόνο μια ανάρτηση που είχαν ανεβάσει οι κατασκευαστές του στημένου λογαριασμού και αφορούσε στη «Νέα Σπορά». Η “λαδιά” είναι παραπάνω από προφανής.

Με βάση αυτή τη λαδιά μας παρουσίασαν ως “Νέα Σπορά χαφιέδων” και ως “χαφιεδότσουρμο που βγήκε στο σεργιάνι”.  Αυτή είναι η προβοκάτσια τους, εάν δεν είναι οι ίδιοι που κατασκεύασαν το στημένο λογαριασμό για να δώσουν τη συνέχεια που έδωσαν.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε ολόκληρη την προβοκατόρικη ιστοσελίδα όπως εμφανιζόταν στο Facebook όσο ακόμα ήταν ενεργή και ακριβώς από κάτω, τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν αυτά τα sites την προβοκάτσια:

facebookprovokatsia

taxikiantepithesi

e-oikodomos

laikiexousia

redfly

Εάν ήθελαν να προφυλάξουν το Κόμμα από την προβοκάτσια του στημένου λογαριασμού θα τον παρουσίαζαν με όλες τις αναρτήσεις, που είχαν ανεβάσει οι προβοκάτορες κατασκευαστές του λογαριασμού, και δε θα αφαιρούσαν όλες τις άλλες για να κρατήσουν μόνο την ανάρτηση της «Νέας Σποράς».

Η ηγεσία του Κόμματος σιωπούσε και εξακολουθεί να σιωπά. Την καλέσαμε να πάρει θέση και να διαχωρίσει το Κόμμα από τέτοιου είδους προβοκάτσιες. Δεν το έκανε. Ευθύνη δική της.

Τα συγκεκριμένα sites, όμως, εξακολουθούν να προκαλούν και να δίνουν συνέχεια στη προβοκάτσια τους. Τους καταλαβαίνουμε. Πιαστήκανε στα «πράσα».

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου από την πλευρά μας δε θα δώσουμε συνέχεια. Ας μη νομίσουν, όμως, ότι δε θα πάρουν την απάντησή τους. Εμείς καθορίσαμε τη στάση μας και μας ενδιαφέρει, παρ’ ότι διαφωνούντες, το Κόμμα να βγει ενισχυμένο στις προσεχείς εκλογές. Μαζεύουμε ψήφους.

Τα συγκεκριμένα sites, με τις βρώμικες και ανήθικες προβοκάτσιες που στήνουν, νομίζουν ότι υπηρετούν την υπόθεση του Κόμματος. Δεν καταλαβαίνουν ότι διώχνουν κόσμο σε άλλα κόμματα με το ήθος που εκπέμπουν και τη γλώσσα χαμαιτυπίου που χρησιμοποιούν. Ο καθένας «εφ’ ώ ετάχθη»!

Τα υπόλοιπα σε πολύ λίγο χρόνο…

10/05/2014                                             «Νέα Σπορά»

COMMENTS