Την Κυριακή ψηφίζουμε ΚΚΕ

 Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί και μετά την τελευταία απόφαση της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι, και με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρίσκονται στη μόνιμη μέγγενη της μνημονιακής πολιτικής, γιατί το δίλημμα που έχουν μπροστά τους είναι ή διαρκές μνημόνιο ή αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.  Το ΚΚΕ θα είναι το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που θα υπερασπίζεται την αποδέσμευση.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, για να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του, να ανακτήσει την τρίτη θέση στη βουλή, για να αποτραπεί η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτο κόμμα, γεγονός που θα συμβάλει στην ενίσχυση του φασισμού στη χώρα μας, σε μια περίοδο που αναβιώνει ο κίνδυνος των ακροδεξιών δυνάμεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και απειλούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί η ενίσχυσή του θα δώσει δύναμη και στο Εργατικό Κίνημα, για την ανασυγκρότησή του, για νέους αγώνες.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι το Κόμμα, που στην 96χρονη παρουσία του σταθερά και αταλάντευτα υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και όλου του εργαζόμενου λαού, των μικρομεσαίων μικροαστικών στρωμάτων.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι το Κόμμα που έδωσε με συνέπεια τη μάχη ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενάντια στο ΝΑΤΟ, υπερασπίστηκε την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς, μάτωσε για την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας από τις ξένες επεμβάσεις.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί υπερασπίστηκε τα δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, τις δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες τους, από την κρατική βία και την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, για τους αγώνες του για μια λαϊκή παιδεία, για μια λαϊκή υγεία, για κοινωνική ασφάλιση, για τη μεγάλη του συνδρομή  στον πολιτισμό της χώρας μας.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο Κόμμα που ιστορικά επαληθεύτηκε για τις δραματικές συνέπειες σε βάρος της πατρίδας μας από την ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ΟΝΕ και παλεύει για την αποδέσμευση.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι το Κόμμα που μάχεται τα χρέη των καπιταλιστών να μην τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι, που μάχεται για τη μονομερή διαγραφή του δημόσιου χρέους.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί αγωνίζεται ενάντια στην ανεργία, τη μερική απασχόληση και όλες τις μορφές ευέλικτης εργασίας, αγωνίζεται για σταθερή εργασία.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί και μετά την Κυριακή θα βρεθεί δίπλα στους εργαζόμενους, στη νεολαία, στους φτωχούς αγρότες, στους επαγγελματοβιοτέχνες να υπερασπίζει τα συμφέροντά τους.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι το Κόμμα που αγωνίζεται για την κοινωνική απελευθέρωση των εργαζομένων και όλου του εργαζόμενου λαού, για το σοσιαλισμό.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί παρά τις διαφωνίες μας, παρά τις ενστάσεις μας είναι το Κόμμα μας.

COMMENTS