Μην το χάσετε! Αξίζει πολύ!!!

Φανταζόμαστε ότι η μνήμη των ανθρώπων, του λαού μας, δεν είναι και τόσο κοντή όσο θεωρούν ορισμένοι ότι είναι. Άλλωστε στο πρόσφατο δημοψήφισμα ο λαός μας, παρά την αλήτικη προσπάθεια των αστικών ΜΜΕ και των χρυσοπληρωμένων και διεφθαρμένων δημοσιογράφων, που έσερναν το χορό της παραπληροφόρησης απέδειξε ότι διαθέτει μνήμη. Αντιστάθηκε. Έδειξε, πως να το πούμε, ότι του «κόβει»! Ότι δεν ξεχνάει.

Γι’ αυτό έγραψε «κανονικά και με το νόμο» όλον αυτόν το συφερτό του παλαιοκομματισμού, που παρέλασε από τα αστικά ΜΜΕ, από τις συγκεντρώσεις του «ΝΑΙ», στου «διαβόλου το κατάστιχο»!

Ίσως, όμως, μερικοί να μην το έχουν καταλάβει ακόμη. Να νομίζουν ότι μπορούν να αλλάζουν πρόσωπο χρόνο με το χρόνο, ημέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα! Μπορεί ακόμη να ζήλεψαν τη «δόξα» των προηγούμενων και να ήθελαν να δρέψουν τις «δάφνες» τους! Μάλλον είναι αυτοί που έχουν κοντή μνήμη.

Έτσι μας έδειξαν, στην αρχή, ένα πρόσωπο, που για πολλούς ήταν καθαρό. Ήταν το πρόσωπο που σας παρουσιάζουμε στο video που παραθέτουμε:

Όμως η «ζωή προχωράει». Και αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο όλων όσων θέλησαν να υφαρπάξουν τη λαϊκή ψήφο, να τη μανιπουλάρουν και να την χρησιμοποιήσουν ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα, που από υπερασπιστές του λαού που παρουσιάζονταν μετατράπηκαν σε υπονομευτές των λαϊκών συμφερόντων.

Η σύγκληση της Ολομέλειας της βουλής για την ψήφιση των προαπαιτουμένων παραμένει αδιάψευστος μάρτυρας για το πώς μεταμορφώνονται τα πρόσωπα.

Και τότε συμβαίνουν τα «παράξενα»! Οι αντίπαλοι να παρουσιάζονται ως φίλοι και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Να δείχνουν ότι διαπνέονται αποκλειστικά και μόνο από «πατριωτικά αισθήματα», να δείχνουν την ανυπόκριτη, υποτίθεται, γενναιοδωρία τους!!!

Οι αναγνώστες μας, όμως, μπορούν να βγάλουν από μόνοι τους τα συμπεράσματά τους.

COMMENTS